kära läsare,

I fredags var det releasefest för ljudkoll #1. Vi vill först och främst tacka alla som var där och förgyllde kvällen, det var trevligt att så många kunde komma. Ni gjorde verkligen vår kväll. Skötte er utmärkt och var lika trevliga som alltid. Ta åt er, det är ni värda. Hoppas att ni tyckte kvällen var lika trevlig som vi tyckte.
Till er som köpt förköp kan jag meddela att tidningen kommer att finnas i er brevlåda någon gång under denna veckan. Kanske har ni redan fått den.

Vi har några få nummer av tidningen kvar för försäljning, dock är det slut på förköptpriserna nu.
1st ljudkoll nummer 1 kostar nu 60 kr om du vill ha den hemskickad och 40 kr om du köper direkt av oss tre, Carl Öhman, Henrik Persson eller Håkan Håkansson, och får tidningen lämnad direkt i handen. Från och med nu ingår inte längre Elias Orkesters debutplatta dock råkar jag veta att Elias Bjerstedt har skivor till salu. Betalningen sker i vanlig ordning genom att sätta in pengar på vårt konto eller genom att ge oss pengar i handen.

(swedbank)
Clearingnr: 8313-9
Kontonr: 503 030 153-4

Glöm inte(om du betalar via internet och/eller vill ha tidningen hemskickad) att först skicka ett mail till [email protected] med ditt namn, din adress(inkl. postnr. och ort) samt din epostadress. När du för in pengarna på vårt konto, märk betalningen med initialer+l1 (exempel för Carl Öhman: cöl1) så vi ser vem det är från.

Tack för allt. Hoppas ni fortfarande tror på oss. Be gärna alla era musikintresserade vänner att köpa ett exemplar. Vi behöver det för att gå runt ekonomiskt.


Mvh
Redaktionen

Kommentarer
Postat av: Magda

Tack för tidningen, den var trevlig.
(Trevlig låter ju inte så spännande... Men den var trevlig i alla fall.)

/Magda

2008-04-24 @ 15:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0