Siesta! 08

siesta!


Nu är det inte långt kvar innan sommarens första tredagarsfestival drar igång! Ljudkolls redaktion kommer självklart att vara på plats och ni hittar oss i camp-Tetris. Har ni några frågor eller om ni vill berömma vårat arbete eller kanske bara ta en öl med oss så går det alldeles utmärkt. Vi står till ert förfogande under hela veckan!

Vi kan även meddela att vi har ett fåtal tidningar kvar, så ifall det skulle vara så att någon ännu inte har fått tag på ett exemplar så går det att köpa.

Vi önskar er alla en trevlig festival!
- Håkan, ljudkoll

österänggymnasiets skolbibliotek,

Nu kan du även läsa ljudkoll på Österänggymnasiet. Tidningen finns från och med idag på skolans bibilotek.
image97

31 låtar,

image98

Författargeniet Nick Hornby gav ut en musikantologi 2003, först nu har jag blivit färdigt att läsa den.
Som titeln avslöjar handlar det om 31 låtar. Låtar som alla på något vis har med Hornbys liv att göra. På sitt eget vis beskriver han vad låt för låt betyder för honom. Likt andra böcker han skrivit är konstant name-dropping och humor två huvudingredienser. Är det inte underbart att läsa om en låt, som betyder allt för en själv, och inse att den betyder någonting helt annat, eller exakt samma sak, för en helt annan människa. Underbar idé, bra språk och väldigt personliga beskrivningar gör den här boken klart läsvärd.

- Carl Öhman, ljudkoll

RSS 2.0