pengar,

det känns som att det är dags att börja tigga pengar nu. vi får ut och leta sponsorer snarast möjligt.
om just Du känner någon som skulle vilja sponsra oss [gärna med en annons som passar sig i en musiktidning, dvs inget scan eller maxi eller liknande] hör gärna av dig.
8840:- ska vi samla ihop om vi vill släppa 200 ex, 32sidor[16 i färg] inga problem. nu kör vi hårt grabbar.

Lars Ola Lindh

En fredagskväll som den 14 september gav Lasse Lindh en fin konsert på Perrong 23 i Hässleholm. Efter konserten fick ljudkoll en intervju med nyss nämnda kille. En trevlig och pratglad sådan. Vi snackade om publiken i Korea, Steinbeck, folk som går på konsert för att få knulla. Och sånt. Hela intervjun kommer Du att kunna läsa i Ljudkoll #1. Det blir en höjdare!

image3

produktiv håltimme,

idag, en helt vanlig fredag, har jag carl öhman och min kära kompanjon håkan mogens håkansson mejlat runt lite i förhoppning om att få något/några possitiva svar från olika artister & band,

en lista;
- billie the vision & the dancers,
- slagsmålsklubben,
- familjen,
- jens lekman, [tror vi,]


tack & hej,


eMiL,

image1"Hej carl/henrik/håkan det låter som en bra idé tycker jag. ljudkoll är bra namn men att översätta linebox och kalla tidningen "linjelåda" hade väl inte varit så dumt det heller eller?? tycker jag. hursomhelst låter det vettigt att fösöka ta det när jag är i stan runt den 25e. återkom när det drar ihop sig så har jag bättre koll på eventuella tider alltgott/emil"



jag skickade ett mail till emil jensen och frågade om han ville ge en intervju. han verkar vara en snäll & trevlig kille den där eMiL.


klart slut! /calle

...

vi ska försöka nyktra till så snart som möjligt så att arbetet kommer igång!!!

ljudkoll!

Ljudkoll är tidsskriften på allas läppar just nu. Frågan många ställer sig är, vad är detta för spektakel vi har fått höra om? Är det verkligen den bästa tidsskriften som någonsin kommer att skrivas? Eller är det bara en bluff av tre tånårsgrabbar som tror att de är något och försöker få uppmärksamhet och tjäna pengar på sitt projektarbete?
Svaret måste tyvärr vara att vi är tre tånårsgrabbar som fösöker få uppmärksamhet och tjäna pengar på sitt projektarbete.
När jag nu har upplyst dej som läsare vad vi är för några så kan ja tänka mej att presentera oss.
Vi har ekonomiansvarig och jurnalisten Carl Öhman. Carl är rödhårig...
Vi har desigern och jurnalisten Henrik Persson. Henrik är scout...
Till sist men inte minst så har vi Chefsredaktören och självutnämnd ansvarig utgivare, Håkan Håkansson!!!
Det som för ihop oss tre är våran kärlek till musiken, alla tre har ett genuint musikintresse och en vilja att hitta ny extra ordinär musik som passar just dej eller kanske mest oss själva.
I ljudkoll kommer du hitta de fetaste reportagen och de bästa recensionerna från de hetaste spelningarna!

(ni kan beställa en helårs prenumeration om ni vill! gör görna de för vi behöver alla pengar vi kan få!!!)

Detta va allt från redaktionen den här gången, om änskemål finns så kommer redaktionsprotokollen hamna här också för erat nöjje!)

RSS 2.0